Vi utvider suksessen

Vi satser på å gjenskape gledesscenene og spenningen rundt arrangementet i fjor!

I 2018 ble NM i straffespark arrangert på Kringsjå med hele 84 lag påmeldt. Det var registrert 408 spillere og det ble scoret i snitt 6,92 mål per kamp. Vinnerlaget Rekdals scoret i snitt 4,6 mål per kamp og kunne til slutt krone seg med tittelen norgesmester i straffespark 2018.

Spenning under fjorårets finale på Youngstorget .
Foto: Trine Mollan

Vi vil så klart gjenskape den gode stemningen som var på Kringsjå 31. Mai, og er allerede godt i gang med planleggingen av arrangementet for 2019. Gledesscenene som ble utspilt på Kringsjå i slutten av mai var noe som ga mersmak, og vi vil at flere skal få muligheten til å kjenne på følelsene og spenningen rundt en straffesparkkonkurranse. Tilbakemeldingene er utelukkende positive og det er med stor glede vi kan meddele at det i år vil bli arrangert innledende runder flere steder rundt om i Norge!

Finalen vil i 2019, som i likhet med 2018, bli publisert på en av Viasats plattformer. Kanskje er det nettopp ditt lag som vil heve trofeet og med rette kunne kalle seg norgesmester i straffespark?

Bodø vil være første stedet det vil bli arrangert innledende runder med lokasjon i Nordlandshallen. Videre har vi fått på plass avtaler med klubber i blant annet Ålesund, Bergen, Drammen, Arendal, Sarpsborg og Alta. Vi er fortsatt på utkikk etter en lokasjon til på Østlandet. Er din klubb interessert i å være medarrangør, ikke nøl med å ta kontakt.  Ta kontakt på mail til Oskar Martinus Hansen – oskarmartinushansen@gmail.com 

Påmelding vil komme fortløpende når datoer for arrangementene rundt omkring i landet er spikret.

Vi er stadig på jakt etter nye samarbeidspartnere. Vil din bedrift bidra er dere hjertelig velkommen til en hyggelig prat om mulig samarbeid.

Ta kontakt på mail til Oskar Martinus Hansen – oskarmartinushansen@gmail.com

God stemning på Kringsjå i 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *