Oslo-lag Norgesmestere

Lørdag formiddag ble finalene i NM i straffer spilt på Kringsjå i Oslo. 32 lag var kvalifisert gjennom delfinaler i Oslo, Bergen, Ålesund, Drammen og Sarpsborg.

Det var til slutt Oslo-laget Kanttreff låg høgre fra Oppsal som vant NM i straffer etter å ha revansjert tapene i gruppespillet mot Joga Bonito, et annet Oslo-lag. Kampen endte 4-3 og dermed er det Kanttreff låg høgre som skal representere Norge i VM i straffer senere i sommer. Finalen spilles i Aarhus i Danmark.

For som nevnt møtte finalelagene hverandre allerede i gruppespillet. I de 8 gruppene, á fire lag i hver gruppe, så møttes lagene to ganger. Der gikk Joga Bonito seirende ut i begge oppgjørene. I finalen ville det seg ikke, men med en 2. plass i NM kan man være fornøyde med innsatsen i årets NM i straffer.

Vi gratulerer årets Norgesmestere med seieren!
Grunnet at vinnerlaget er i ekstase, så må vi vente på deres kommentar til kommende uke.

Vi ønsker også å takke alle lag som har deltatt i både finalen og i delfinalene i år, og håper å se dere alle igjen neste år. En stor takk til alle våre sponsorer også, samt alle frivillige som har bidratt.

Mer kommer til uken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *