Sponsorer

NM i Straffespark og tilhørende rettigheter eies av LYN 1896 FK. Dette er et unikt arrangement for alle med interesse for fotball, og vi henvender oss til alle, også de som står utenfor den organiserte idretten.

TV 2 sendte i 2017 over 4 timer fra NM i Straffespark. Klikk her for å se hele programmet

Som sponsor og samarbeidspartner kan du komme tett på en spennende målgruppe og kan kombinere profilering med aktiviteter, sampling og tilstedeværelse.

 

Ta kontakt med Bjørn Gohn Jønsberg om du ønsker mer informasjon.

Mobil 922 06 277

Mail: bjorn@lyn.no

Sponsorer NM i Straffespark 2020:

Privatmegleren Park ligger i front hva gjelder innovasjon og fornyelser i bransjen. Vi har alle virkemidlene som skal til både for et vellykket kjøp og salg. Vårt konsept er annerledes, og vi skiller oss ut i forhold til våre konkurrenter, i et marked hvor de fleste meglerselskap oppfattes som svært like. Ring oss, og vi kommer innom deg for en uforpliktende prat om din bolig.
Besøk oss sentralt på Majorstuen i Schultz gate 4A

The bumblebee company has now been airborne for over 90 colourful years.
After having watched a football match in the pouring rain young shoemaker Albert Messmer develops one of the first football cleats the world has ever seen. In the aftermath he founds the company Messmer & Co. with his brother Michael Ludwig Messmer in the Hamburg suburb of Eppendorf.

Med sine 4 000 kvadratmeter er varehuset G-MAX Storo blant de største av sitt slag i Oslo-området. Gigantbutikken inneholder blant annet løpelaboratorium med sålestøperi, sykkelverksted, skiverksted og våpen- og friluftsavdeling. Den største avdelingen er på nesten 600 kvadratmeter, og er i seg selv større enn mange andre sportsbutikker. G-MAX Storo tilbyr alt av sport, for både nybegynnere og entusiaster.

Se programmer fra TV3, Viasat 4 og TV6, samt eksklusive serier gratis på Viafree. Tusenvis av timer med underholdning i form av serier, realityshow og filmer.

Fotballkanalen.com gir deg gratis spilltips, resultater, statistikk, utfyllende og interessante bloggposter og nyheter fra fotballens verden. Vi følger både norsk og europeisk fotball tett, og er din nummer en kilde på overganger i norsk fotball.Innhold
Alt innhold og tilhørende rettigheter på nettsidene eies av LYN 1896 FK og kan ikke gjenbrukes, kopieres eller distribueres uten samtykke fra LYN 1896 FK. Konseptet NM i Straffespark eies også av LYN 1896 FK.

NM og VM i Straffespark

NM i Straffespark, konseptet, innholdet og tilhørende rettigheter eies av LYN 1896 FK.

LYN 1896 FK samarbeider med DBU (Dansk Boldspil-Union) som eier VM i Straffe. Vinneren fra NM i Straffespark kvalifiserer seg til VM i Straffespark. Fly, hotell og deltakeravgift er inkludert.

Program 31. Mai

Kommer snart
Top