Sponsorer

NM i Straffespark og tilhørende rettigheter eies av LYN 1896 FK. Dette er et unikt arrangement for alle med interesse for fotball, og vi henvender oss til alle, også de som står utenfor den organiserte idretten.

TV 2 sendte i 2017 over 4 timer fra NM i Straffespark. Klikk her for å se hele programmet

Som sponsor og samarbeidspartner kan du komme tett på en spennende målgruppe og kan kombinere profilering med aktiviteter, sampling og tilstedeværelse.

 

Ta kontakt med Oskar Martinus Hansen om du ønsker mer informasjon.

Mobil 993 17 173

Mail: oskarmartinushansen@gmail.com

Sponsorer NM i Straffespark 2017:

Privatmegleren Park ligger i front hva gjelder innovasjon og fornyelser i bransjen. Vi har alle virkemidlene som skal til både for et vellykket kjøp og salg. Vårt konsept er annerledes, og vi skiller oss ut i forhold til våre konkurrenter, i et marked hvor de fleste meglerselskap oppfattes som svært like. Ring oss, og vi kommer innom deg for en uforpliktende prat om din bolig.
Besøk oss sentralt på Majorstuen i Schultz gate 4A

The bumblebee company has now been airborne for over 90 colourful years.
After having watched a football match in the pouring rain young shoemaker Albert Messmer develops one of the first football cleats the world has ever seen. In the aftermath he founds the company Messmer & Co. with his brother Michael Ludwig Messmer in the Hamburg suburb of Eppendorf.

Med sine 4 000 kvadratmeter er varehuset G-MAX Storo blant de største av sitt slag i Oslo-området. Gigantbutikken inneholder blant annet løpelaboratorium med sålestøperi, sykkelverksted, skiverksted og våpen- og friluftsavdeling. Den største avdelingen er på nesten 600 kvadratmeter, og er i seg selv større enn mange andre sportsbutikker. G-MAX Storo tilbyr alt av sport, for både nybegynnere og entusiaster.

Lavo  Film – Velg musikk – Del gleden!
Lavo appen gjør det veldig enkelt å fange øyeblikkene. Legg på favorittmusikk og del gleden på Lavo og med venner på sosiale medier (Instagram, Facebook og Messenger). Lag ulike videoklipp, holde deg oppdatert og følg andre. Lavo opplevelsen er unik og morsom for brukere. Hva venter du på ?

Se programmer fra TV3, Viasat 4 og TV6, samt eksklusive serier gratis på Viafree. Tusenvis av timer med underholdning i form av serier, realityshow og filmer.

Fotballkanalen.com gir deg gratis spilltips, resultater, statistikk, utfyllende og interessante bloggposter og nyheter fra fotballens verden. Vi følger både norsk og europeisk fotball tett, og er din nummer en kilde på overganger i norsk fotball.Innhold
Alt innhold og tilhørende rettigheter på nettsidene eies av LYN Toppfotball og kan ikke gjenbrukes, kopieres eller distribueres uten samtykke fra LYN Toppfotball. Konseptet NM i Straffespark eies også av LYN Toppfotball.

NM og VM i Straffespark

NM i Straffespark, konseptet, innholdet og tilhørende rettigheter eies av LYN Toppfotball.

LYN Toppfotball samarbeider med DBU (Dansk Boldspil-Union) som eier VM i Straffe. Vinneren fra NM i Straffespark kvalifiserer seg til VM i Straffespark. Fly, hotell og deltakeravgift er inkludert.

Program 26. Mai

Kommer snart
Top